20 Haziran 2008

Eşşeğin Kulağına Su Kaçırmak

"Bu Euro 2008 hakkında üst üste 3. entryim..Malum futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz..O sırada hayattan kaç gol yiyoruz haberimiz yok..Ama önemli değil..Dedik ya..Futbolla yatıp kalkıyoruz.."

Bugün trajı en büyük olan iki spor gazetesinin kapaklarını sizlerle paylaşmak istedim..Artık ne boyutlara gelip/nasıl dağıttığımızı göstermek için..


İlk Olarak FanatikBulvar gazetesinin kapatılmasını protesto etmek istemişler herhalde..Çünkü başlıkları Bulvardan fırlamış gibi..Sansür olayından kurtulmak içinde süper bir zeka(!) ile "çakmak" kelimesinin resimleştirilmiş halini koymuşlar..Valla ne yalan söyleyim?..Bu kadarı benim bile aklıma gelmedi..Kapağı yapan arkadaşı tebrik ediyorum..


Ve PasFotomaçDaha önce tahmin ettiğim tarz bir kapakla karşımıza çıkmış fotomac..İçinde Viyana Seferlerinin geçmediği bir kapak yapıp beni şaşırtmadılar sağolsunlar..Maça değilde savaşa hazırlanıyormuşuz gibi "gazanız mübarek olsun" demeleri ayrı bir incelik..Sayfanın en altına "Ceddin Dedeeen" yazıp kapağa laubalilik katmalarıda ayrı bir hava vermiş..

Bonus:Bu haberde Hırvat basınından.."Türkler hakkında bilmeniz gereken 10 şey" demişler..Bakın neler var ? :) .. http://www.javno.com/en/sports/clanak.php?id=157163