18 Haziran 2008

Çek Maçı ve Ben


Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti maçında yaptıkları malum..Uzun süre anılacak bir mucizeye imza attılar..Şimdi çeyrek finaldeler..Bugünlerde kime sorsam 2-0 yenikken bile "içlerinde hep bir umudun olduğu"nu söylüyolar..Maçın başından sonuna turu geçeceklerine inanmışlar..Ne kadar samimiler bilmem..Ama ben tüm samimiyetimle maçın önemli anlarında hissettiklerimi an ve an aktarayım..

Maçın başlangıç düdüğü ile birlikte:Büyük ihtimal yeniliriz..Ama top yuvarlaktır..Kazara birinin sırtına mırtına çarpar gol olur..Belki şansa kazanırız..Haydi Bismillah..

Kollerin golü ve 1-0:Hah..Artık eleneceğimiz kesin..Çekler İsviçre gibi kötü takım değil..Hayatta iki gol atamayız..

2-0:Kesinlikle bitti..Ah Fatih Terim Hakan'ı alsayadın kadroyada Koller gibi oynasaydı ne olurdu?

Arda'nın golü 2-1: Oh oh..Hiç olmazsa şeref golünü attık..Arda'da fiyatını ikiye katladı hem..Bundan sonra gol yemeden böyle bitirirsek iyi..

Cech'in Hatası Nihat'In golü ve 2-2: Allah Allah?..Bu işte bi gariplik var..Beraberlik golünü attık..Bari golü yemesekte penaltılara gitsek..Penaltılarla elenince fazla üzülmem hem..

Nihat ve 3-2: Anam noluyo?Coştu bizimkiler..Yoksa...Yok yok olamaz..Şimdi Çekler bi gol atar havamızı indirirler..Penaltılarda ne olacağı zaten malum..Geçemeyiz biz bu turu..

Volkan'ın kırmızı kartı: Hah..Bu malın böyle bir şey yapacağı belliydi..Şimdi kaleci yok..Kaleye geçen ilk topu kalenin içine alır..Yazık oldu ya..Neyse..Bari Volkan'ı Türkiye'ye gelince linç etsek..

Artık son saniyeler Tuncay elini açmış hakeme bitir diyor:Bizimkiler bari topu ayağında tutabilse..Ama nerdee..Kesinlikle bi hata yaparız gol yeriz..Penaltılarda kaleci değiştirme hakkımız var mıydı?

Bitti:Hönk..Aslanlarım be..Ben biliyodum böyle olacağını...Heyt be..Laylaylaylalaaaaay yaaaa Türkiyeeee...

Fatih Terim ve aslanlarına beni g.t ettikleri için teşekkürler..Hayatımda ilk defa morardığım için sevindim..Hırvatistan karşısında fazla umutlu değilim ama belli mi olur beni yeniden yanıltmak isterlerde ben de seve seve morarırım..


BİTERKEN TERRENCE&PHİLİP - UNCKLEFUCKER ÇALIYORDU..