24 Temmuz 2008

10 dakika ara...


Dinlediğim müzikler o anki ruh halimi tamamıyla değiştiriyor(ağzına sçıyor).. Bu blogun karmakarışık olmasının nedenide bu(soranlara duyrulur).. Dediğim gibi hiçbir zaman sabit müzik anlayışım olmadı..Önüme ne geldiyse onu dinledim hep..Bu da değişik türlerde yazılar ortaya çıkardı..Öyle ki iki post arasındaki farkı ben bile anlayamıyorum..
.
Bu yazıda da öyle oldu..Aslında eğlenceli bir şekilde ele alacaktım.. Tabii will.i.am dinlerkendi o..Şimdi keane dinliyorum..Ve yazı daha çok sohbet havasına büründü..Öyle ki kullanacağım resmi bile değiştirdim..
.
Neyse..Sözü fazla uzatmayalım..38 günde -bunla beraber- 40 post girdim(7de taslak var..yüzlerce de kafamda)..Tabi bu sayı ilk haftada bulunuyor..Ama bu benim için bir ilk..Birde kimse okumuyor zannediyordum,okuyan varmış(yeniler için ders:son postu msnde ileti yerine gir..okuyan olur..öneri bile verirler)..Ne yalan söyleyim okunmak beni sevindirdi..Ama asıl amacım "yazmak"..İtiraf etmek gerekirse ilk başladığımda öyle değildi..yaklaşık 10 bloga "blog kardeşliği kuralım" diye mesaj atmıştım..Çünkü öyle görmüştüm önceleri..Hala utanıyorum düşündükçe:)..Sağolsunlar hepside olgunlukla karşıladı,kimse şevkimi kırmadı(özür dilerim hepsinden..eğer burayı okuyorlarsa)..
.
Yine uzattım..Uzun zamandır canım sıkılmakta..5-10 gün kafamı dağıtmak için kaçıyorum..Kaçtığım yerde internet yok..Artık internet kafeye gidersem yazarım..Olmadı "sonradan geçirilmek üzere" deftere yazarım..Geldiğimde de gündemim yoğun olacak..Bu yüzden post sayısında düşüş olabilir..Ya da gün karşısında buraya sığınırım..O zamanda artış olur..bilmiyorum yani(durum kafam kadar karışık)..Bunları dönünce göreceğim..Şimdilik kendinize iyi bakın..sevgilerimle :P (bu smiley şeklinide Pucca'yı okurken öğrendim)..

Bu postu 13 gün önce yazmıştım..Bâzı teknik sorunlar(!) yüzünüden bekletmek zorunda kaldım..Şimdi bir kaç değişiklik dışında aynen yayına sokuyorum..Sonunda gidiyorum lan :D..