12 Temmuz 2008

Kısa Parça #2

.
---PLAY---"2. kuşatma başlasın.."
@1.parça parçadan sonra yazacağım çok şey var demiştim..Hepsini unuttum..Bunlar yeni çıkanlar..

@Böyle küçük maddeler yazmak düz yazı yazmaktan daha kolay..Birde güzel başlık(bkz.anektod silsilasyonu,pançik punçik vs.) bulsam her hafta yaparım..

@Aklıma gelenleri bir yere not etsem güzel olacak..Yoksa 4/3'ü aklımdan uçup gidiyor..

@Kafamda bir yazıyı 4-5 kere yazdıktan sonra bilgisayar başında aynı şeyi yazamamak..sinir krizi geçiriyorum resmen..

@"Tanrıya inanıyorum ama dinlere inanmıyorum" diye birşey duydum..olabilir mi?..

@"Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az"daki anlamayanın sağır olabileceği atalarımızın aklına gelmiş midir?

@Birde atalarımız "et tırnaktan ayrılmaz" demiş..Aslı "tırnak etten ayrılmaz" olması lazım değil mi?Benim bildiğim küçük varlık büyük varlıktan ayrılır..

@Peki terkedilen kişiler kendini "küçük varlıklar büyük varlıktan ayrılır" diye kendini teselli edebilir mi?

@Msnde 1 ay önce hergün konuştuğum kişiler şimdi kayıplarda.."kayıp aranıyor" diye ilan mı versem acaba?(engellenmemişimde)

@yaş 35 yolun yarısıysa yazısından sonra annem(49) bana küstü..meğer yaşı ile ilgili çok alınganmış..ne diye okutuyorsam blogu..(edit:postu kaldırdım)

@bu arada kimse okumuyor nasıl olsa diye yazdığım postları en okumaması gereken kişiler okuyor ya..bedevi şansı heralde..

@Yazıların ikisine spamsı yorumlar takıldı..Anlamadığım blog "Türkçe" yorumlar "ingilizce"..bari gönderdiğiniz bloglara dikkat edin..

@Algida'nın aşkına kampanyası bitti..Kampanya boyunca aldığım dondurmaların ikisinide ben yedim?!..

@Hayatta hiçbir şeyi kıskanmadım ben evde otururken tatile giden insanları kıskandığım kadar..

@Bir Eminem vardı ne oldu ona?

@Yüzükten nefret eden kuzenim evlenirken yüzük parmağına yüzük şeklinde dövme yaptırmayı düşünüyor..Peki olası ayrılıklarında (Allah korusun) kuzenim ne yapacak?derisini mi söktürüp atacak?

@Flipinlerde bir gay sevgilisinin cinsel organını kesip tuvalete atmış..üstünede sifonu çekmiş..haber burda..haberi okuyunca aklıma bir sürü soru takıldı..onlarda aynı sayfanın yorum kısmında..

@Biterken "will.i.am-fantastic" çalıyordu..