9 Ağustos 2008

Kısa Parça #3 (tatil)

@Şu Rus kızları çok güzel de 30undan sonra bozluyorlar..Rusya’nın havasından mı suyundan mı bilmem..Bu konuda bilim adamlarını göreve çağırıyorum..Sırf bu yüzden tercihim Türk kızları (-sanki ruslar bakıyo da...)..

@Marmariste Atatürk’e benzemeyen Atatürk heykeli var?!?

@Atatürk deyince aklıma geldi..Bazı otel/bar/cafe gibi yerlere Türklerin girmesi yasak..Girilen yerlerde de Türklere 2.sınıf insan olarak bakılıyor..Türkçe yazan bir yer ara ki bulasın..Bazılarında garsonlar Türkçeyi bile zor konuşuyor..Düşünüyorum..Bizi kurtarmak istediği duruma düşmüşüz..Acaba kemikleri sızlıyor mu?

@Ne havuza ne denize girip sadece kitap okuyan sonrada “ay bunaldım vallahi” diyen tipleri hiç anlayamadım anlamayacağımda..

@Tabii “tatildeyiz” diye sabahın köründe kalkıp akşama kadar çıkmayan (kendine eziyet eden) tipleri de anlamıyorum..Tatildesiniz lan..biraz soluklanın..

@Bronz vücut ayrı bir konu..Küçük bir azınlık dışında kimseye yakışmıyor(zaten güneş kremi sürmeden geçen beş dakikada her yeriniz benek benek oluyor)..Peki bronzluk sevdası niye?

@Neden birçok otelin odaları berbat durumda?Başka zaman olsa "hayatta kalmam" diyeceğimiz yerde seve seve kalıyoruz..Acaba neden?

@Otel internetine diyecek sözüm yok..Bedava sirke baldan tatlı olduğu için mi yoksa evde kotalı internet kullandığım için mi bilmem ama otel internetlerini seviyorum/sömürüyorum..

@Arçelikin karekoke araçları var..Çıkıp şarkı söylüyorsunuz..Güya millet eğleniyor..Yalan tabii..Şebek oluyorsunuz..Seyircilerde dağıtılan maskot hediyeler için duruyor..Sizi dinlemek için değil..Sizde zaten maskot ve arçelik ajandası için çıkıyorsunuz oraya..Maskotu da bir görseniz..Eciş bücüş bir “çelik”..Sırf bu yüzden çıkıp* Fatih Ürek’ten Hadi hadi parçasını söyledim ya ben kendime ne diyim?

@Birkaç yazı önce biryerlerde bahsettiğim “ilişki olmayan temiz ilişkiler”den bir tane daha yaşadım..Bu sefer adını da öğrendim(Müge),sarılıp beraber şarkıda söyledim(*yukardaki arçelik şebek-starda) ..İlerisi yok..Kendimi How I Met Your Mother'daki Ted-Veronica’nın ilk ilişkisine hissettim(bkz.drumroll please)..Gece sonunda görüşmeyeceğimiz halde görüşürüz diyerek ayrıldık..Hala numarasını almadığım için doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum..

@Bir ucu Akdeniz bir ucu Ege olan bir yer gördüm..Adını filan bilmiyorum ama..Allah'ın hikmeti deyip geçtim..

@"Buzlaş" diye bir şey keşfettim..Buzlaşmış meyve suyu gibi ama değil..

@"Langırt"ı keşfettim..Kıro-işi diye daha önce hiç elleşmemiştim..Ama burada baktım herkes oynuyo bende oynadım..Çok güzel birşeymiş..Oynayanların demek ki bir bildiği varmış..(krolaşmaya mı başlıyorum yoksa?!?)

@Otelin birinde "izini bırak" diye bir duvar vardı..Elinizi boyaya batırıp duvara el izinizi çıkartıyordunuz..Kendimi Holivud starları gibi hissettim..Ama sonradan öğrendiğime göre duvar dolduğunda yeniden boyanıyormuş..Anlayacağınız benim starlığım en fazla 2 sene sürecek..(bak üzüldüm şimdi)

@Marmaris'in İçmeler beldesinde "Türban Hotel" var..İçine girip "bikinili insanlar var mı" diye bir bakcaktım ama üşendim..

@Ve vedalar..O anlarda kendimi berbat hissediyorum..Biliyorum..Bir son mutlaka olacak ama felaket üzülüyorum..Sadece 1 kere konuştuğum insana bile hemde.."Biraz daha zamanımız olsa süper anlaşacaktık oysa" diyorum..Birde beraber bolca vakit geçirdiğin adamlar yok mu..Bunalımlara giriyorum..Kaç kişiyi geride bıraktım?bilmem..Adlarını bile unuttum bazılarının..yüzlerini unuttuklarım da var..Ama hepsine üzüldüm..Yakında unutup gideceğim hepsini..Yine de kendimi berbat hissediyorum...

@Kendinize iyi bakın efendim..Biterken "Linkin Park-Numb" çalıyordu...