30 Ağustos 2008

Pandanın "Yapılacaklar Listesi"

@Herhangi bir şekilde 100 metreyi zaman tutarak koş..Pekinde adamları 10 sn.de koşarken gördün..Bakalım sen kaç dakika da koşacaksın???

@Fist of Zen deki "sixty second serpent snatch’de yarışmacıların cinsel organlarını gerçekten çekiyorlar mı öğren (nerden öğreneceksen?)..Eğer gerçekse ekrana daha irkilerek bak...

@En acilinden 6 post gir..Şu müzik her girişte çalmasın..Hem bloga uymuyor hem insanı bir fena yapıyor...

@ “Zenit yeni Galatasaray mı oldu?” diye dedikodu çıkar..Bugünlerde futbol geyikleri yok...Hortlatmak lazım..

@ “Aşk diye bir şey yok..Varsa da bana lazım değil..Bana çalışma gerek” diye kendini kandır..Kendini ancak öyle kurtarabilirsin..Geceleri rahat bir uykuyu da...

@Topla yapılan spor mücadelelerine girme..Kendini rezil etmekten başka bir şey yapamıyorsun.. “Teğmen oturup çavuş kalkma”
*

@Yeni masaüstü resmi bul..Bu sefer okuduğun bir blogdan alıntı olmasın..(her açılışta akla zoitsa gelmesi nasıl bi duygu anlatamam)

@Sabahın köründe müziğin sesini sonuna kadar açan komşuna suikast planla...

@Facebook’a üye ol..Millet facebook konuşurken kenarda susup kalma..

@ “Merve”ler ile “Kübra”ları birbirine karıştırmamak için yöntem araştır..İkisi birbirine benzer isimler değil..Karıştırınca ayıp oluyor..

@Bilgisayarına Worms World Party oyununu indir.. Hatırladığım kadarı ile zevkli bir oyundu..

@Soyulan derini daha da fazla soymaya kalkma...Hiç hoş değil..

@"We Heart Stuff" diye bir tema var..Bloga güzel olabilir..Bir dene...

Eylül ayında yukarıdaki maddeleri gerçekleştirmeyi planlıyorum..Tamamını olmazsa bir kısmını...Ay içinde ara sıra yapabildiklerimi ya da yapamadıklarımı yazabilirim..