14 Eylül 2008

Kısa Parça vol.4

@Kısa Parça artık geleneksel oldu..Ayda bir tane çıkıyor..Yazı olamayacak kadar kısa düşüncelerimi böyle yazmak işime de gelmiyor değil açıkçası..

@Yazın bittiğini klimanın sesine tahammül edememeye başlayınca anladım..

@"Aman Allahım Yoksa,Yoksa Okullar mı Açılıyor?"..Bu cümleyi kullanabilmek için bir hafta bekledim..Buraya nasipmiş..(cümle rogueye ait)

@Fashion Forecast adlı yazıda moda hakkında dahiyane(!) fikirlerimi sizlerle paylaşmıştım..Etrafımda kime baksam tavsiyelerime yavaş yavaş uyduğunu görüyorum..Teşekkürler Müge teşekkürler Türkiye:)...

@Aldatma mini-yazısında koyduğum resim "Kim ki Duk'un Boş ev(Bin Jip)" filmine aitmiş..Mellö söyledi..Mellöye teşekkür eder filmi en yakın zamanda izleyeceğimi belirtirim..

@10 Eylül günü patlama filan olmadı..Deney %98.96 gibi bir başarı ile başlamış..Stephen Hawking bizi o kadar gaza getirmişti oysa ki..Ben bilim adamları yerinde olsam bir iki yalancı patlama yapardım..Maksat Hawking rezil olmasın..

@Yeni bir hastalığım var artık.."Konuşurken bolca neyse ve o da güzel deme hastalığı"..

@Prison Breakte 4.sezon 3. bölümünde T-Bag bıyık bıraktı..Bildiğin Türk bıyığı..Yılların "en hayvan kötü adamı"artık Şen bakkal sahibine benziyor..

@ Muhafazakar eşcinsel Cemil İpekçiden sonra muhafazakar satanist gördüm..Hemde iki tane..Camiye önünde pentagram işareti olan arkasında "satan" yazan t-shirtlerle gelip efendi efendi namazlarını kıldılar..(işaretin anlamını bildiklerini farzediyorum)

@Bazen bir kişiye o kadar çok sinirleniyorum ki en ince ayrıntısı ile onu nasıl öldürdüğümü düşünüyorum..O anlarda kendimden korkuyorum..

@Ne zaman şarkıcı Gökçe'yi görsem aklıma yazar Pucca geliyor..Ne alaka ise...

@Gossip Girl dizisini izleyince canım dedikodu sitesi çekti..Pandayı kapatıp dedikodu sitesi mi açsam?Ama benimki Dudullu postasına benzer..

@Son günlerde kulaklarım çok fazla çınlamaya başladı..Kim küfrediyo arkamdan???

@Felsefe çok fantastik bir şey..Hakkında o kadar konuşulduktan sonra "aa çok doğru" dedim ama ne söylendiğini hatırlamıyorum..Sadece üstüme beni mutlu eden garip bir his çöktü..Yılların felsefecileri bile birşey bilmediklerini iddia ediyorlar..Rengini tutturduğun sürece sçmakta serbest..Sevdim ben bu işi..

@Sessiz ve sakin ortamlarda hem gülen hem arkadaşına bi şeyler anlatmaya çalışan kız vardır ya..Hani gülmekten ne dediği tam anlaşılmaz(arkadaşı da dinlemez onu)..Eyoov filan der konuşurken..Affedersiniz ama ben o kızın taa....neyse..

@Birde "erkek gibi kız" vardır..Sürekli "ah ben erkek olacaktım kii" ile başlayan cümleler kurarlar..(bkz.içimdeki kusma aşkı bambaşka)..

@Eski kız arkadaşınızın "artık umrumda bile değil","unuttum gitti bile" dedikten sonra her hareketinizi takip etmesi ve hakkınızda konuşması....

@Peki e.k.anın* arkadaşının gözünüzde değerlenmesi..Onunla konuşmayı özlemek (ya da ondan hoşlanmak)..Ama e.k.a'nın "beni kıskandırmak için yapıyoo" dememesi için konuşamamak..Sadece uzaktan mal mal izleyebilmek..Dünyanın en berbat durumları listesinde rahatlıkla ilk 3'e girer..

@Evet.."Kısa Parça" Alpay Erdem'e feci şekilde benziyor..Daha doğrusu benzetmek için elimden geleni yapıyorum..

@Koçnet-Biri Adsl reklamını ne zaman görsem Ferhat Göçer'in "biri banaa gelsiin o daa sensin" şarkısı aklıma geliyor..

@"Zalimin zulmü varsa..." diye başlayan sözü duyunca da Şebnem Ferah'ın "Can Kırıkları"nı düşünüyorum...(-beenim caaaan kırıklarım var...)

@Yakın zaman içinde blogun maskotu panda ile röportaj yapmayı düşünüyorum..(önce biraz daha kendimi kaybetmem lazım)..

@Bir Kısa parça'nın daha sonuna geldik..Başka bir kısa parça da görüşmek üzere..Sevgiler..Dedikoducu Panda :)..(biterken Fergie-Party People" çalıyordu)