21 Eylül 2008

son dakika haberleri


buraya uzun bir yazı yazmayı düşünüyordum ama yazamayacak kadar yoğun durumdayım. bu yüzden söyleyeceklerimi söyleyim ve gidiyim ben...

-1-gay-yor'un annesi sonunda oğlunun gay olduğunu öğrenmiş. hem de GOOGLE aracılığıyla. sevgili gayyor. şu anda üzüldüğünü biliyorum ama belki de hayırlısı böyledir. zaten annene söylemeye uğraşıyordun. öyle ya da böyle annen durumu öğrendi. şimdilik sana kırılmış gibi duruyor olabilir ama ben eminim biraz zaman geçince o eski güzel ilişkinize geri döneceksiniz. annenin kulaktan dolma bilgiler yüzünden korkması normal. ama -senin söyleminle- okuyan/düşünen bir insan o. yakın zamanda gay olmanın kötü birşey olmayacağını öğrenir. kendini boşuna üzme. "yüreğinle kal":)

-2-rectoa 'tırt hikaye' yazma işine veda etti. umarım yakın tarihte geri dönersin. tüm hikaylerini o kadar keyifle okuyordum ki. 2inci yazıdan itibaren ısrarla takip etmiştim. hatta birkaç hikaye de ben yazmaya çalışmıştım. vedası erken geldi. "geri dönüş olabilir" diyor. inşallah erken olur. o zamana kadar ben de birkaç hikaye yazabilirim. ama rectoa'nın yazdıkları ile benimkiler arasında dağlar kadar fark var. bu yüzden hikayelerini (dolayısı ile kendini) fazla özletme hocam :)

-3-bakalım yazıda hiç büyük harf kullanmayınca ne olacak? 'iki nokta'yı da attım. tek noktayla idare edeceğiz artık :)

-4-biterken miley cyrus - 7 things i hate about you çalıyordu. sizi sevdiğimi biliyorsunuz. kendinize iyi bakın :)