9 Ekim 2008

Tanışalım..Ben de Panda

Blog aleminde "mim" diye yeni bir şey çıktı..Daha doğrusu öncedende varmış ama ben yeni gördüm..Peki ne demek bu mim??Kabaca; okunan bir yazıdan pası alarak konuyu kendine monte etmek(kendine göre yorumlamak)..Sanırım böyle bir şey..En azından ben bunu anlayabildim..Bu olay benim öncedende yaptığım birşeydi..Ama tabiri bilemediğim için ben onları mimden saymıyordum..Bu yüzden "mim"i öğrenir öğrenmez ilkini yapmak için aramaya koyuldum..Fazla uzağa gitmemiştimki karşıma şu çıktı..Hiç pası kaçırırmıyım?Uzak mesafeden gelen pası göğsümde yumuşattıktan sonra biraz allayıp pullayıp Allah ne verdiyse vurdum..Gol mü değil mi bilmem ama top (mim) gitti sayılır..Birazdan yola çıkacak işte..Neyse..Mimlerinizi beklerim efendim:)...Ama önce..Tanışalım..Ben de Panda...

1)En başta şunu söyleyim dünyanın en zevksiz adamı benim...Utanmadan Fatih Ürek bile dinleyebilirim..Hatta sahneye çıkıp "hadi hadi"yi söylediğimi daha önce yazmıştım..

2)Kişiye özel karekterlerim vardır..Farklı insanların yanında farklı kişiliklere bürünebilirim..Konuşmam,tarzım,yürüyüşüm vs. herşeyim değişir..Bazen düşüncelerimin bile değiştiği görülür..

3)Stresliyim..Ufacık bir sorun bile olsa onu gözümde büyütebilirim..Hatta sinir krizlerine girerim..Bu konuda nickimle mükemmel bir uyumum vardır..Bildiğiniz gibi pandalar ormandan gelen en ufak bir ses yüzünden streslenip ölebilirler..Ben ölmesemde çıldırma noktasına gelirim..

4)Kendilerine manyak, çatlak diyenlere gıcık olurum..Hemen kendilerine angut,dangalak,gerizekalı,moron gibi lakaplar öneririm (tabii ki içimden)..Nasıl olsa hepsi de aynı kapıya çıkıyor..

5)Dağınığım..Aynı zamanda dağınıklıktan nefret ederim..Ama ikisini bir arada gayet güzel götürebilirim..(nasıl diyenlere özel not:Dağınık yerden kaçarım..Bir gün mutlaka keyfim yerinde olur..O zaman düzenlerim..)

6)Özenirim..Gördüğüm güzel bir giysinin ardından "Ah şu gömlek(/t-shirt/pantolon vs.) bende olacaktı kii" derim..Ama aynı ürünü bulduğumda bana olmaz..Üzerimde b.k gibi durur..Durumu kurtarmak için "yok yok onunki farklıydı" derim..

7)Çocuklardan nefret ederim..Elimden gelse hepsini büyüyünceye kadar bir adaya kapatırım..Sevdiğim çocuk sayısı çok azdır..Onlarla da asla "çocuk gibi" konuşmam ve oynamam..Mızmızlanmaya başlarlarsa fena azarlarım..Bana göre dünyadaki en iğrenç şeylerden biri çocuk ağlamasıdır..Ayrıca "ben hala çocuğum" diyen insanlardan da duble nefret ederim..Derhal o çocuğu büyütmelerini isterim..Etrafımda çocuk gibi konuşan biri varsa oradan koşarak uzaklaşırım..Lunaparklar asla girmeyeceğim yerlerdir..Palyaçolara karşı zaten fobim var..İçinde "çocuk çetesi" geçen hiç bir filmi izlemem...

8)Komplo teorileri ile kafayı bozan insanları pek sevmem..Özellikle "dünya sadece 4 ailenin elindeee..onlar ne istiyorlarsa onu yapıyorlağğr" gibi konuşan insalara kafa sallar geçerim..Doğru olsa bile -o ailelerden biri benim ailem olmadığı sürece- umrumda değil..

Ve adım "Enis"...Panda değil..Tanıştığımıza memnun oldum efendim...