2 Ekim 2008

Eğer Öleceksem 2!...

bildiğiniz gibi geçen hafta bir mim atmıştım blog alemine. "ölmeden önce yapacağınız 7 şey nedir" diye sormuştum. hatta kendimede 5 kurban bulmuş; cevaplamamaları halinde ısdırapları olacağımı-evlerini kundaklayacağımı filan anlatmıştım. yaptığım bu nazikçe ricadan sonra sağolsunlar iyi kötü hepsi bir fikir beyan etti(yeşim özdemir dışında). elimde geniş bir mim cevap yelpazesi var. kimi "ne lan bu? böyle mim mi olur? doğru düzgün mimlerle karşıma gelin hulayyn. evcil panda akıllı olsun akıllı" diye cevap verdi. kimi "şu an meşgulum canım sonra dönücem ben sana" diye başından savdı. "bana 7 gün yetmez hacı 7 yıl olsun" diyen bile oldu. ama hepsi güzel cevaplardı...kıskandım. mimi cevaplayan kurban arkdaşlara teşekkürü borç biliyorum. ve işte karşınızda benim "bucket list"im.


-1-çevremdeki insanlara haklarındaki gerçek düşüncelerimi söylemek.

-2-günümüzdeki hava koşullarını da düşünürüsek yağmurlu havada gökyüzüne birşeyler itiraf etmek(bkz.how i met your mother1x22). mesela son anda söylemekten vazgeçip "ne söyleyeceğimi unuttum" dediğim şeyleri söylebilirim. maksat içimde kalmasın (evet hiçbirini unutmadım).

-3-sevdiğim biri ile tüm bir gün boyunca film izlemek. bir battaniye altında ve sınırsız patlamış mısırla. sonrasında da o uykulu kafa ile gün doğumunu izlemek.

-4-sesim ne kadar berbat olsada bir şarkı kaydetmek.

-5-hayatımda birkez bile olsa tenis,paintball ve lazer-tag oynamak.

-6-evimde ve kendimde bir türlü cesaret edemediğim değişiklikleri yapmak. mesela evimi kendim boyamak,sevmediğim eşyaları yakmak, piercing taktırmak, saçımı kırmızıya boyatmak.....(sonradan aklıma geldi:kesinlikle dövme yaptırmak)

-7-son olarakta monaco'ya gitmek. sanırım buna yetecek kadar param var.