4 Ekim 2008

Röportaj :Testere

Panda olarak yine olay yaratacak bir işe imza atmış bulunmaktayım..Daha önce kimsenin röportaj teklifini kabul etmeyen "testere" ile buluşup eğlenceli bir röportaj yaptım..Bunu sizle paylaşmanın haklı grurunu yaşıyorum efendim..Okurken eğlenmenizi dileği ile..İşte karşınızda birçok bilinmeyen gerçeğin cevapları ile testere..


Öncelikle röportaj teklifimi kırmadığınız için teşekkür ederim bay Jigsaw..
Önemli değil..Seninle röportaj yapmak benim için bir zevk Panda..

Yalnız anlamadığım bir nokta var..3üncü filmin sonunda ölmüştünüz..Benimle nasıl röportaj yapabiliyorsunuz?
Bu bir...kaset kaydı Panda...Ben öldüm diye herşeyin bittiğini mi sanıyorsun?ha?

Amanın..Oyun başlamadan sorulara geçelim en iyisi..
:)

Öncelikle testere olmanızdaki amaç ne?
İnsanları yanlışlarından döndermek,onlara iyilik yapmak tabii ki...

Yeme bizi John..Onca film boyunca Amanda dışında kurtulan olmadı..O da sizin yüzünüzden ölmüştü zaten..Nasıl iyilik bu?İnsanları yanlışlarından döndermek için temiz bir dayak atsan daha kolay olmazmıydı?Bizim ülkemizde böyle yapılıyor ve çok başarılı mesela..
(John bozuluyor)tabii..bu da bir bakış açısı..

3üncü filmde bu işe başlama nedenim trafik kazası demiştiniz..Sonra bir madde bağımlısının çocuğunuzu öldürmesi yüzünden testere olduğunuz iddia edildi..Gerçek başlama nedeniniz ne peki?
Aslında baba mesleği bu..Benim babamda testere idi babamın babasıda..(gülüşmeler)

İlk oyun neydi peki?
Mahallemizde Almanya ile ilgili malum geyiği yapan bir adam vardı..Buna laboratuar ortamında zehirli bir gaz verip Almanyaya yolladık..Ya gazı çıkaracaktı ya ölecekti..Sonuçta Almanlar tarafından bir güzel dayak yedi geldi...

Gördüğümüz kadarı ile çok masum bir oyun..Ne oldu da görevler birden bire canileşti?
Söylediğin gibi anne karnındaki çocuğumu öldürdüler..O günden sonra oyunları biraz abartmış olabilirim...

Yenisini yapamaz mıydınız?:)
Doğruyu söylemek gerekirse; o benim aklıma da geldi ama eşşekoğlueşşek senaristler kabul etmedi.."Yoksa filmi çekmeyiz" diye beni tehdit ettiler..Ben de oyunların şidddetini artırmak zorunda kaldım...

Oyunları John ile Tubitak dönüşümlü olarak hazırlıyor gibi dedikodular var..Hatta Tubitakın hazırladığı oyunlar daha zor oluyormuş..Doğru mu?
Yok öyle birşey..Hepsini kendi ellerimle hazırlıyorum..Bu dedikoduları niye çıkarıyorlar anlamıyorum..Aynı şeyi Öss sınavı içinde yapıyorlardı eskiden..

Bildiğimiz kadarı ile hiçbir maddi geliriniz yok..Oyunları nasıl hazırlıyorsunuz?
Sponsorlarım var..Mesela oyunlarda kullandığımız bıçaklar Kütahya Bıçak Sanayiinden geliyor..Öyle böyle idare ediyoruz..

Ne kadar devam edecek testere serisi?
İyice suyunu çıkarasıya kadar devam edeceğiz..Tahminen 999 film filan olur..Her bir testerenin 3 film dayandığını düşünürsek sonunda herkes kendi kendinin testeresi olacak..

Oyun oynamaktan çekindiğiniz isimler var mı?
Tabii ki var..Lost adasındaki Benjamin Linus'dan çok çekiniyorum mesela..Onunla 2 dakika konuşsam kendime oyun hazırlamaya başlarım herhalde..Birde sen varsın...çünkü çok mızıkçısın..(burda John gülüyor)

İsterseniz birazda özel hayatınıza girelim..Jigsaw boş zamanlarında ne yapar?
Şu günlerde zamanım en iyi yanık kremini araştırmakla geçiyor..Malum..bulunduğum yer fazla sıcak..Çok insanın ahını almışım hayattayken..

Amanda?İsterseniz okurlarımızla onu nasıl tavladığınızı anlatın..
İsterseniz o sır bende kalsın :)

Gitmeden önce son sözleriniz...
Eşşhedü en laa ilahee......( xP )

Biterken "gokce - aradım seni" çalıyordu :)..