10 Şubat 2009

Henüz Tanışmadığım Sevgilime Mektup

Pşşt Naber kız :) (kusura bakma, daha birbirimize nasıl hitap ettiğimizi bilmediğimden böyle saçma bir giriş yaptım)

Sana bu mektubu 2009 yılının sıkıcı bir gününden yazıyoum. "Yazıyorum"...çünkü -bir- dediğim gibi çok sıkıldım -iki- Şebnem Ferah'ın henüz tanışmadığı sevgilisinden bahsetmesini kıskandım (benim ondan neyim eksik?!)...Şimdi oturup "o zamanlarda mektup yazmak kalmışmıydı?" diye sorabilirsin. Tavsiyem:sorma. Kalbini kırarım çünkü. Herhalde mektup yazmıyorum. Bunu bir mikrosoft wörld dosyasına kaydedeceğim, sen "aaa dur gizli saklı bişeyler var mı?" diye bilgisayarımı karıştırırken bulup okursun...(mektubu nerden bulacağına gelince...ya da dur...burayı okuyorsan zaten bulmuşsun...lütfen okuduktan sonra başka yerleri karıştırmadan bilgisayarı kapat :D)

Neyden bahsedeceğime gelince...en ufak bir fikrim yok. Kafama göre takılcam. Çünkü hakkında da birşey bilmiyorum. Belki henüz tanışmadık (korkma, herkes gibi "şimdi tanışalım mı ehehehe" esprisini yapmayacağım)..Ya da tanışıyoruz ama sevgili olacağımızın farkında değiliz(eğer öyleyse ve bunu biliyosan bir işaret ver..söz valla kimseye söylemiycem:))..Bu yüzden tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum. Şimdiden pot filanda kırmak istemiyorum...Ne diycem şimdi?...Hah bak aklıma ne geldi. Eminimki birkaç kendini bilmez hakkımda ileri geri konuşacaktır. Eğer öyle bir tiple karşılaşırsan "işim çıktı" diyerek hemen ordan uzaklaş. Hatta imkanın varsa tekme at :). Bunu yaptıysan mektubun devamını okumana gerek yok. Ama eğer o kendinibilmezi dinlediysen...sana kendimi savunayım (ki mektubunda bir konusu olsun...ön tanıtım hesaabı :P)

Bir kere onların (birden fazla kişilerdir belki)dediği gibi meraklı değilim. Dedikoduyu hiç sevmem..Belki birazcık severim ama bu dedikoducu olduğumu göstermez. Hem şimdi onlar da dedikodu yapmış olmuyorlar mı? yaa :) Cimri de değilim (bunu kimlerin söylediğini biliyorum. bi kola ısmarlamadım diye cimri mi oldum halla halla) Tutumlu olmak ne zamandır cimrilik oldu? Yeri geldiğimde paramı harcarım ben...Ayrıca o kızların hepsi arkadaşım..Tamam belki hepside sadece arkadaşım değildi ama boşver. Hem o kadar da çok sevmedim kendilerini. Bitek Hatice azıcıkta Kübra ile Yasemin...diğerleri öylesineydi...hepsi de geçmişte kaldı zaten...öhm...sanrım bu kadar. aklıma başka bişiler geldikçe eklerim. Daha kızıma (belkide "kızımız" deeermişim) mektup yazacağım...En kısa sürede gelip beni bulman dileği ile..(fazla geç kalma taam mı?)..Sevgilerimle Panda