14 Mayıs 2009

Ç.K.


*Cenk ve Erdem Beylerin mmm tadındaki sitesi Müebbet Muhabbet yepyeni hali ile karşılarımıza çıktı. Sitenin yeni hali oldukça eylencelik ve vakit geçirgeçlik olmuş. Şöyle bi göz atmanızı tavsiye ederim...Bu kıyaağmı da unutmayın :) ...Bu arada Cenk ve Erdem Beyler H.Ö.T.K. isimli programlarıyla cumartesi ve pazar günleri saat 23:15'te Kanal 24 ekranındalar.....Çoğunuz biliyorsunuzdur ama aranızda benim gibi bu haberi kaçıranlar olabilir (üzerinize afiyet ben daha 1 ay önce öğrendim)

*Biz erkekler ne pis yaratıklarmışız ya!!! Okulda bir proje için bir günlüğüne işitme ve konuşma engelli oldum. Bunu duyduğunda her erkek -güya şaka(!) olarak- karşıma geçip beden diliyle "ben seni ......" dedi. Ama tüm erkekler lan. Birbirlerinden tamamen habersiz, çeşit çeşit erkek istisnasız aynı şeyi yaptı...YUH! Ayrıca "Enis öyle gezerken arkasında sürekli 4-5 kişi ana bacı küfrediyodu eheheh" diye sallayan -arkadaş demeye dilim elvermiyor- dallamaya buradan selam ederim...Size söylememiş olabilirim ama kulak tıkacı tam anlamıyla tüm sesleri engellemiyor. Yakın mesafedeki her şeyi duyabiliyordum -ki hiç öyle birşey duymadım-. Duyamayacağım uzaklıktaki seslere gelince...yanımda sürekli gezen arkadaş sence kağıda ne yazıyordu -ki o da öyle birşey rapor etmedi-? yaaa yaaa... not:projenin akıbeti için bu gerçekleri kendisine açıklayamıyorum.

*Bi insan evladı nasıl köpeklerden korkmaz-onları nasıl sevebilir hiç anlamıyorum...Havlamaları bile beni tırstırmaya yetiyor şerefsizim, sen tutup ağzının içine elini sokuyorsun. Eşşek kadar dişler var lan o ağzın içinde. parçalayıverir alimallah...Hayvanları severim ama köpekler ne olur benden uzak dursun...(konuyla alakasız ama Hande Yener'i gece yolda görsem korkarım...evet...)

*Emre hakikaten "yazıyo"muş...Hatta o kadar iyi yazıyormuş ki kendisini bir süre "gerçek" sandım...Algida yetkililerini de buradan tebrik ediyorum...reklam çalışmalarına blogger'ı karıştırdıkları için...

[*]Ve Scrubs bitti...offff offfff içim acıyo ya...Şimdi bana "manyak" diyebilirsiniz, ama napıyım? Uzun yıllar boyunca ben onlarla büyüdüm, onlar benle... JD'yi, Turk'u, Carla'yı, Dr.Cox'ı, Elliot'u, adının ne olduğunu hala tam olarak bilemediğimiz Janithor'ı, Ted'i, Kelso'yu, Jordan'ı, Todd'u vs. bir daha göremeyeceğimi bilmek....Sanki çok yakın bir dostumu kaybetmiş gibiyim-mal mal o'na üzülüyorum kaç gündür...Son iki sahneyi yazan arkadaşı da buradan tebrik ediyorum...Scrubs-severleri depresyona sokmak için elinden geleni yapmış...Bölüm boyunca da bir ağlatıp bir güldürdüler. Ne hissedeceğimi şaşırdım. Başka bir dizinin finaline bu kadar üzülemem artık...ooffffffff ulannnnnn offffffffffffffff :'( ....

*oeehhh...Yeter bugünlük. Scrubs'ın üstüne birşey yazmak istemiyorum...