18 Haziran 2009

Ç.K. 3

* Geçtiğimiz Ç.K.'ya bir cover videosuyla başlamıştım..O zaman iki şarkı arasında kalmış, "i thinking of you" da karar kılmıştım..Bu Ç.k.'ya da diğer cover'ı paylaşmak istiyorum...İpek ve Burak isimli bir çift(bu çift Oky'nin bahsettiği çift olmasın?) yorumlamış...şarkı Mor ve Ötesi'nin Aşk içinde'si (videoyu buraya koyamadım maalesef, vidivodo'da sorun var)...

*REKLAMLAR...Kadir Çöpdemir'li Pınar sucuk reklamları gayet sevimli-akılda kalıcı (yani başarılı) reklamlar ama mangal temalı reklamıda bir pazarlama hatası yok mu? Bir çok insan sucuk alırken fazla kokmamasını ister..Ama bu reklamda en çok kokan sucuğun pınar sucuk olduğu söyleniyor..Bu ürünü baltalamıyor mu acabağ?

*Bir de TTnet-wifi reklamı var..Hani şu sonuncusu, maraton temalı olan...Orada da anafikir olarak ortaya "Ttnet tüm hile-şike işlerinizde yanınızda olur, böyle şerefsiz bir şirketiz" gibi birşey çıkıyor. Taşınabilir interneti anlatabilmek için bula bula bunu mu buldunuz?Ya da neden tarifelerinizden bahsetmeyip hâlâ gerizekalı gibi "internet şu işinizi yarar böyle yararlıdır" diyosunuz?....(tamam bu reklamı sonunda "telekoma kafam girsin" diyebilmek için abarttım...TELEKOMA KAFAM GİRSİN...evet)

*Recep İvedik'li Turkcell reklamı? Reklamda deniliyor ki "turkcelli olmasaydın beni 5 dk. 2 kontöre arardın"...E kardeşim sen diğer operatörlerin arama ücretlerine nasıl karışabiliyosun? Sen onu 5 dk 2 kontöre arayabilirsin, o seni değil...(küçüklüğümde reklamcı olmak isterdim evet evet)

*İvedik demişken Şahan Gökbakar'a değinmezsem olmaz..Bence neydim ne oldum sözünün en kanlı canlı örneği bu arkadaş..Dikkat Şahan Çıkabilir ile ortaya çıktığı günleri hatırlayın, bir d şimdiki haline bakın..Adam 180 derece değişti..En basitiyle o zamanlar "süper komik yaa" diyenler şimdi burun kıvırıyor; "bu salak kim" diyenler en büyük hayranları...Bu bile aradaki farkı anlatmaya yeter...

*Şarkıcı Gökçe gitgide çirkinleşiyor mu ne? Ayrıca her klibinde farklı biriymiş gibi gözüküyor gözüme..Arada "bu dublörü mü ki" diye kıllanıyorum...Vedat Özdemiroğlu'nda da şeytan tüyü var (n'ağlaka)...Tam "bu adam bitti" derken bir yerden bulup kurtarıyor..Mesela tam "sıktı" dediğinizde bir kaç güzel öykü yazıyor, bi süre daha idare edebiliyosunuz..Bu adamı bir daha okumam dediğinizde VÖSYM yazmaya başlıyor..En son olarak Manga'nın klibindeki performansı ile gözümdeki son kullanma tarihini uzattı...(ama ne yaparsa yapsın Selam Dünyalı Ben Türküm'deki karizmasını yakalayamaz)

[*]Ve Scrubs bitmiyormuş..yuh lan...Ben boşuna mı mal gibi üzüldüm? 2 hafta yasını tutmuştum dizinin...Ama tam kadroyla yeni sezon için anlaşma imzalamışlar..En az 6 bölüm daha var...Keşke yapmasaydınız, bir efsane olarak bitseydiniz...(scrubs hakkında böyle düşüneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi)

*Müzikçalarımda son dinlenen (6 gün öncesine tekabül ediyo) parçalara bakıyorum...Keremcem...Murat Boz...Yalın....Aman Allahıııım ne dinliyorum ben???

*Yazıya koyacak resim bulamadım..Yasemin abla'nın aşağıdaki pandalarını çalıyorum o yüzden :)...Bugünlük bu kadar, kendinize iyi bakın efendim :)...