19 Temmuz 2009

Benimle Çiftleşir misin?

Çok değil..Daha birkaç hafta önce "Yeni yayın dönemi programları" diye bir yazı yayınlamıştım..Amacım günümüz programlarının gelebileceği son noktaları abartılı bir şekilde anlatmaktı..Ama benden daha psikopat bir yapımcı çıktı ve benim sınırlarımı fersah fersah genişletti..Yeni yayın döneminde yepyeni bir yarışma başlayacak..Adı "Benimle Çiftleşir misin?"..Yarışmada 10 erkek ve 10 kızın bir evdeki çiftleşme maceraları anlatılacak (ah ahh benim aklıma nasıl gelmedi?)..Ve sıkı durun..Bu olayın kahramanları hayvanlar...Evet..İnsanların bırakın çiftleşmelerini, öpüşmelerinin bile tahrik unsuru sayıldığı, öpüşme sahnesi geçen yayınların tek tek uyarıldığı (saniyesi ile birlikte!) ülkemizde hayvanların çiftleşmesi ile ilgili hiçbir yasak YOK!?

Hayvanların psikolojisini düşünsenize..Siz çiftleşiyorken, ellerinde garip aletler olan adamlar sizi takip ediyor..Özel hayat sıfır..Eşini aldatmaya kalksan yandın..Çünkü her hareketinizle canlı yayında milyonlarca kişi (ben de Tv jargonuna uyayım dedim..yoksa bırak "milyonlarca"yı bin kişi zor bulunur) gülerek, eğlenerek sizi izliyor..Sizin için ekranbaşında gözyaşlarına hakim olamıyor!?! Bunu ben demiyorum..Programın sloganını öyle diyor..Yahu...İnsan canlısından bahsediyoruz..Kendi türü için üzülmeyen bir tür..Komşusunda deprem olsa "iyi oldu şerefsizlere" diye sevinir...Kendi menfaatleri dışında kalan kimse umrunda olmaz..Kalkıp köpeklere mi üzülecek? Ne diye üzülecek hem?! "Vah vah bunun kocasında iş yok iki saattir çiftleşemediler" mi diyecek?! Ayrıca bu köpek mahluku için "evde beslenmez, onun girdiği yere melek girmez" diye fetvalar verilmişti..Bu fetvadan sonra ülkemizde programa oturup kim ağlasın? Ya da kim oturup izlesin? Tutar mı bu program yahu? Ahh pardon..Hayvanlara tecavüz oranı en fazla olan ülkelerden biriydik..Ve en ufak bir öpüşme görüntüsü internette izlenme rekoru kırıyordu..Tabii bu program tutacak..Ve korkarım yarışan köpekler de kısa sürede bize benzeyecek..(kameralara oynamaya başlar belki birileri)

Sürekli köpek diyorum ama yarışmacılar sadece köpek mi bilmiyorum..Kanaldan bile yeni haberim oldu..Mesela bir at katılabilir mi bu programa? Yoksa bazı kriterlerden dolayı katılşamaz mı? Msjlarla oy verebilecek miyiz? Juri de olacak mı? Bülent Ersoy "Fıçının bu akşamki performansını beğenmedim" diyecek mi?...Off...Söyleyecek çok şeyim var ama en iyisi ben susuyum..Yoksa "sevgili internet sansürcüsü" blogger'ı toptan kapatır yine..O derece bir konu..Düşüncesi bile komik..Bakalım başlayınca neler olacak?!....

Ekstra Not: "Burada olmak isteyeceksiniz" diye bir slogan daha var(mış) programda..Nasıl yani?! "Ahh ah orada Tonny yerinde ben olacaktım ki..." mi diyeceğiz?! YUH..Ne diye orada olmak isteyel...bir dakika ya..biraz düşününce aklıma geldi, bunu da isteyen çıkar..Ülkemizin gençlerine bakınca.....Tamam tamaam sustum ben.. (kendime hakim olamayıp ipin ucunu fazla kaçırmamışımdır inşallah)