12 Temmuz 2009

Ç.K. 4

*Bu seneye kadar yaz aylarını sevdiğimi zannederdim..Bu sene anladım ki, meğer ben yazdan nefret ediyomuşum..Sürekli sıcak sürekli bir hayattan bezme durumu..Mümkünse bu aylarda dondurulmak istiyorum..Kışın çözersiniz..Olmadı Finlandiya'ya vatandaşlık başvurusu yapacam..No yaz no cry...Bırakın kışta kalayım bırakın üşüyeyim..Allah belanı versin yaz...(yanıyoruuum)

*İnsanın ruh halini ayakkabısı belirliyor..Bunu da farkettim...Mesela eski-kirli ama rahat bir ayakkabı giyiyorsun hooop salaş bir tip oluyorsun..Başkalarının düşündüklerini fazla önemsemeden kendi dünyanda yaşıyorsun, saçı sakalı serbest bırakıyorsun, "isterse kıyamet kopsun" havaları falan filan..Yeni ayakkabı alıyorsun..Yürüyüşün-duruşun bile değişiyor, bir tezcanlık geliyor üzerine..Converse giyiyorsun "tikky" bir havan oluyor..Rugan ayakkabı giyiniyorsun..Ağırbaşlı, centilmen bir duruş geliyor..Başka bir ayakkabı giyiyorsun entellektüel bir havaya bürünüyorsun, sürekli kuşları-doğan güneşi inceliyorsun...Çok ilginç bir olay bence..

*Bir sivilce en kötü ihtimal nerede çıkar? Kulak,burun, göbek falan mı dediniz? Hayır yanılıyorsunuz..Ağız içinde çıkan sivilce gördüm!? Bildiğin sivilce..Sivilce lan...(bu kadar çok sivilce diyince anlamsızlaştı birden)

*If you seek Amy...Britney Spears'ın son klip parçasının adı bildiğiniz gibi..Ama "gizli bir mesaj" varmış bu isimde..Ben bir türlü anlayamadım..Buradan nasıl "f... me" çıkıyo...Bir bilen beni aydınlatsın...+rep vericem..

*-İĞRENÇ ROMANTİK: Bugün hamamda kese yaptırdım..Senin bıraktığın parmak izlerini vücudumdan silebilmek için..Kolum gibi de kir çıktı, iyi oldu :)
-İĞRENÇ ROMANTİK evlenirse: Çiçek alamadım yerine çiçek ekmek aldım aşkım..Hem acıkınca yeriz, karnımız doyar :)
(aramızda var bu iğrenç romantikler, olayların benzerlerini duydum)

*"Michael öbür dünyaya eksik gitti"... Hepiniz duymuşunuzdur ama arşiv olarak burada da bulunusun istiyorum (arkadaki Selda Bağcan'a da dikkat)...

*"Bolulu olmak ayrıcalıktır..Yani öyle olması lazım..Çünkü nüfusu az..O yüzden herkes Bolulu olamıyo"...(şehirin ismi dışında tamamen gerçektir)

*Çok saçma bir yazının daha sonuna geldik..Bakıyorum da akıllı adam yazamaz bunu..Ama hep bu sıcaklar yüzünden (-beni bu sıcak havalar delirtti)...Kendinize iyi bakın efendim...(fazla sıcakta da kalmayın, gölge yerlerde gezin)

*Resim yazıyla alakasız görünebilir ama özel bir anlamı var..Bir arkadaşıma ait..İlk defa blogumda tanıdığım birinin çektiği fotoğrafı yayınlıyorum..Kendisine deviantart'ta rastladım..Hiç şaşırmadım zati..Ruh ikizim gibi..Ne yapsam, neyden hoşlansam; içinden o da çıkıyo...Bi bloggerda yok..Gelme lan buraya :)