22 Temmuz 2009

Ç.K. 5

*ZEVKSİZİM BEN?! Tamam..Fazla şaşırılacak mevzu değil..Az çok tahmin edilebilir zevksiz olduğum..Beğendiğim şarkılar-filmler filan..Ama kızların bu konuda istisna olduğunu zannediyordum..Geçen güne kadar..Sözlüğün birinde söylediler o konuda da zevksiz olduğumu..Sebebi yukarıdaki kız tabii ki..La Roux grubunun solisti Elly Jackson..ve ben bu kızı hoş buluyorum (başıma bir iş gelmeyecekse)...Garip görünümlü ama şirin bir havası var..Yani ben öyle düşünüyordum..Ama birkaç sözlük yazarından mesaj geldi "yuh zevksiz" diye..Ben de durumdan kıllanıp fikrine güvendiğim birkaç kişiye sordum..Onlar da benzer tepki verince anladım..Zevksizim ben (ühühühü)

*Sevgili msn nickine sürekli sitem dolu mesajlar yazan ilk insan..Kimsin sen? Ne istedin bizden? Biliyorum..Onbinlerce müridin gibi sitemlerin hayali bir kişiye..Karizmatik olduğunu mu zannettin? Ben söyleyim; iğrençsin..Bir de abidik gubidik harflerle yazıyorsun sitemlerini..anlayana kadar canım çıkıyor..Şarkı sözlerinden alıntı yapmandan ve derin(!) satırların arasına espri(!) serpiştirmenden de nefret ediyorum..Bunu yapınca "cool" mu hissettin kendini..Senin düzenli olarak yenilediğin sitemlerini okuyunca sana hayran olduğumuzu mu zannettin? Lütfen bizden uzak dur...Sevgilerimle

*Harry Potter'a gelince..Ben JK Rowling yerinde olsam yönetmene "parası neyse vereyim lütfen çekme filmi" derdim (kadın sterlin milyarderi ne de olsa)..Kitabın yarısından çoğu atılıyor..Özet mi lan bu? Harry Potter'ı çok seven biri olarak içim kan ağlıyor filmleri izlerken..Benim anlamadığım; bu yönetmen bu kadar olayı atladıktan sonra sonu nasıl bağlayacak filmde? Zaten kitabı okumayan biri filmden birşey anlıyor mu? ondan da emin değilim..Rowling'i buradan göreve çağırıyorum (sevgili rowling..bir de senin HP devam projen vardı..ne oldu ona?)

*Ayıptır söylemesi bir süredir sizden habersiz Pes 2009 oynuyordum (bilgisayar oyunlarından nefret eden biri olarak)..Daha doğrusu içinde "Become a Legend" diye (bilenler bilir gibi saçma bir kalıp kullanmayı çok isterdim) bir bölüm var..Onu oynadım sadece..Oyunu yükler yüklemez bir kariyer başlattım başka hiçbir şey yapmadım..Şimdi 35 yaşında eşşek kadar bir sol kanat oyuncusuyum..Geriye bakıyorum da...10a yakın kupa ve hepsi 30umdan sonra kazanılmış 3 "dünyanın en iyi oyuncusu" ödülü var..Şimdi düşünmekteyim..Kariyerimi zirvede mi bıraksam yoksa 1-2 sene daha mı top koştursam...Kararsız kaldım..Bu yüzden bu soruyu size soruyorum sevgili okuyucularım..Özellikle -bildiğim kadarı ile iyi bir kariyer yapıyordu- Azuth..Ne yapayım ben şimdi?

*Sevgili "ekmeksiz susuz yaşarım ama gitarımsız yaşayamam" malı...Sen de gitarına yakın bize uzak dur...E mi?

*Tüm zorluğuna rağmen keman çalmaya çalışan insan..Sen sürekli yanımızda ol ama..Sen çok güzel bir insansın..Sürekli sevilip korunman, yanağından mıncırılman gerekli..Bunu biliyosun di mi?

*Birkaç gündür Happy Tree Friends'e merak sardım..Açıp açıp izliyorum psikopat hayvancıkları..Çokta neşeli bir theme şarkıları var..Bir yerde bulursam telefonumun zil sesi olarak ayarlayacağım..Neyse..Şey demek istiyorum..Yanınıza gelip "bana çizgifilm aç" diyen çocuklar var ya..Onlardan biri yanıma gelince bu hayvancıkları açıp önüne oturtacağım...Görsün benden çizgi-film istemek neymiş >:)

*Ek: Manyağın biri twitter'dan kitap yayınlamaya kalkışmış..160 karakter sınırı olduğundan cümle cümle yayınlıyormuş..Biri bu arkadaşa ulaşıp blogger diye bir şey olduğunu söylesin..Acıdım valla..(Ayrıca Deli profesörün dediği gibi e-kitap filan yalan..Kitap dediğin kağıda basılı olacak!)

*Kimi zaman ciddi kimi zaman -ya da çoğunlukla- gayriciddi bir yazının daha sonuna geldik...Bu sefer değişiklik yapıp bir şarkı ile veda ediyorum..Ç.k.'nın ilk maddesine konuk olan La Roux, Bulletproof'un canlı performansıyla karşınızda...Çok büyük bir aksilik olmazsa yine görüşmek üzere..Kendinize iyi bakın efendim...