16 Temmuz 2009

MMM => Müzikalci Marilyn Manson

Son zamanlarda 'This is Halloween' şarkısını duyduktan sonra diğer parçalarını da dinlemeye başlamıştım.Ve sabah internete girdiğimde,MM ile ilgili bir haber görüp onun hakkında yazayım dedim..(:
Peki Marilyn Manson'ı aramızda tanımayan var mıdır?. Sanmıyorum.. Ama hayatında ilk defa bu ismi okuyanlar için kısacık bir bilgilendirme yapayım.


Marilyn Manson ;
ABD'li bir müzisyen.Gerçek adı Brian Warner.Müzik türü rock - metal.. Alternative metal diyelim.Daha çok dış görünüşüyle ilgi çekiyor;ama şarkıları da hiç fena değil hani (:
Her neyse biraz önce yazdığım 'This is Halloween' , The Nightmare Before Christmas'ın(O filmi izlemeyen varsa tavsiye ederim gerçekten çok güzeldir) sound trackidir .Cover mıydı yoksa ilk olarak kendi mi söyledi tam bilmiyorum.
MM, şimdiye kadar müzik dışında film ve kitap dünyasında da çalışmalar yapmış.İlk rolünü David Lynch'in Kayıp Otoban filminde almış.Onun dışında The Hearth is Deceitful Above All Things da oynamıış. Hmm .. Micheal Moore 'un Bowling for Columbine adlı filminde oynamış çünkü (bunu bilmiyordum) Columbine Katliamı'nın sorumlularından biri olarak MM'i de göstermişler.
Gel gelelim müzikal işine.
Gothic Cinderella

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi MM, bu filmin başrolünü oynaması için Harry Potter filmiyle tanınan Emma Watson ile çalışmak istemiş.Bu film Emma için Harry Potter serisi dışında çalıştığı ilk profesyonel projeymiş. Evet bence de öyle Harry Potter dışında başka bir filmde görmedim hiç onu. Hatta bir ara sırf bu yüzden Harry Potter filminden ayrılmak istiyormuş gibi bir şey duymuştum.İşte hayatının sonuna kadar Harry Potter'daki küçük kız olarak tanımak istemiyor muymuş neymiş,o tür bir şeylerdi.Ama herkesin de gördüğü gibi, ayrılmadı. Serisinin altıncı filmi Melez Prens de dün vizyona girdi,ben henüz izleyemedim ama en yakın zamanda izleyeceğim. Neyse konuyu saptırmayalım. Okuduğum habere göre Marilyn Manson filmin yapımcılığını üstleniyormuş.Fakat yönetmenliğe ya da sound tracklere ne kadar katkıda bulunacağına dair bir bilgi yokmuş.

Filmi merak ediyorum doğrusu. Gothic Cinderella (: . Benim de aklıma gelirdi hep böyle şeyler. Gothic Mermaid falan :D . Ama tabii o tür bir filmin yapımcılığını yapmaya ne yaşım ne de başım yeter herhalde :P Belki ilerde derim ama ilerde de MM özentisi diye çıkmayalım TVlere :P . Her neyse benden bu kadar.
İyi okumalar (: