26 Temmuz 2009

Yaz ? (:

Belki de bu konu hakkında yazmak için biraz geç oldu. Yani tamam henüz yaz bitmiş değil ama başlarda yazsam sanırım daha yerinde olacaktı (: . Her neyse geç olsun da güç olmadın diyerek başlayalım yazıya..

Yaz nedir?? Bazıları için kum, güneş, deniz vs vs.. Zaten temelinde de yaz budur . Ama Yaz denilince benim aklıma gelen ilk şey , yazları çıkan şarkılar oluyor xD .

Bugün sabah MTV izlerken düşündüm de. Her sene yazın bir şarkı hit olur ve her yerde o şarkılar çalar. Örneğin geçen sene Kat Deluna 'nın Run the Show parçası , Kylie Minogue ' un Wow şarkısı vardı en çok dinlenilen . Bizim gittiğimiz otelin barında bu şarkılar çok çıktığı için şimdi ne zaman o şarkılardan birini dinlesem aklıma oteldeki anılamız geliyor (: . Ve bence bu güzel bir şey.. Dinlediğim her şarkı bana bir hatıramı anımsatır.. Bilmem size de öyle olur mu.. Hmm sonra Katy 'nin I Kissed a girl şarkısı da çok dinlenilirdi (: . Şimdi gelelim konumuza..

Peki bu yazın hitleri hangisi?? Geçen sene Kat Deluna'nın şarkıları , önceki sene Rihanna'nın umbrellası gibi bu sene hangi şarkılar dinleniyor?? İşte bugün mtv'yiz izlerken bunu düşündüm.. Ya bu sene gittiğim otelde bile hep geçmiş senelerin parçaları ve Micheal Jackson şarkıları çalınıyordu. Zaten Pop Kralı'nın ölümünden sonra herkes Micheal Jackson dinlemeye başladı (: . Keşke o henüz ölmeden böyle yapsalardı , onu rencide etmek yerine yani. Neyse konumuz bu değil (: .

Bazı müzik kanallarında 'TOP' listelerindeki isimlere baktığımızda da Pussycat Dolls'un Hush Hush coverı , Katy Perry'nin Waking up in Vegas şarkıları var. Ha bir de benim beğendiğim Kelly Rowland ve David Guetta'nın When Love Takes Over..

O zaman bu yazın hitleri Hush Hush , Wakin' up in Vegas , when love takes over ve MJ şarkıları mı? . Sanırım öyle.. Yani seneye bu şarkıları dinleyince 2009 yazını hatırlayacağım..

Şu anda öyle kıyılarda bir yerlerde değilim malesef.. Gerçi gittik geldik ama tekrar gidiyoruz önümüzdeki hafta. Bu mevsim çok iyi ya. Ne okul ne iş , ne ödev ne proje .

Tabii bazen çok sıkıcı oluyor. Mesela benim gibi pc başında durmaktan başka bir işiniz yoksa (: . Bunu bizimkilere söylediğimde ' Yuh geleli iki hafta ya oldu ya olmadı' diyorlar ama olsun sıkılıyorum ne yapayım ki.

Sıkılmamak için bir sürü şey yapabilirmişim. Gitar dersleri verebilirmişim ya da kemanımı ilerletebilirmişim.. Bunlar da bana sıkıcı geliyor :D . Tamam enstrumanlar süperdir , müzik süperdir ama insanın denize gidesi geliyor ya xD . Havuz, deniz gibi olamıyor... Bence.. Tabii amacım bronzlaşıp kararmak da değil aslında.

Şu otel anıları demiştim ya , iste bu kadar çabuk gelip geçmesini sevmiyorum (: . Kos koca üç ay fakat o kadar çabuk geçiyor ki. Her sene yeni birileriyle tanışmak çok hoş oluyor. En azından bence böyle. Ve çıkış zamanınız geldiğinde ' Bir hafta daha kalsak..' diye düşünürsünüz. Genelde barda takılanlardan olduğumuz için o yüzden yukarıda müzikten bahsettik xD ..

Neyse çok saçma ve gereksiz bir yazı oldu xD . Devam edeyim dedim ama yazacak bir şeyler bulamadım xD . Her neyse okuyan olur belki (: . Bu arada otelde kalan arkadaşlara da selamlar eğer okuyabiliyorsanız xD ve özel olarak..

' E.. , giderken seninle vedalaşamadıkk ama seni bulamadık ki nerelerdeydin, neyse belki bir gün tekrar görüşürsek o zaman vedalaşacak zamanımız olur belki xP . Kendinize iyi bakıın ^^ '
:D:D

Saygılar xD