31 Ağustos 2009

Ağustos Top 5

1-David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over: Bir numarada elbette bir çok müzik eleştirmeninin de bu yazın hiti olarak gördüğü David Guetta ve Kelly Rowland'ın ortak çalışması sonucunda ortaya çıkardıkları '' When Love Takes Over'' var.
Benim için de bu yazın en güzel şarkısıydı, türlü müzik listelerinde de hep 1 numarada yer alıyor. David Guetta her yaz yaptığı gibi bu yaz da hit olmayı başaran bir şarkı yapmış ve buna da Kelly Rowland katılmış. Destiny's Child şarkıları dışında Kelly'nin seslendirdiği en güzel şarkıydı bence.



2-Pussycat Dolls- Hush hush: İki numarada Pussycat Dolls'un coverladığı ''Hush hus; hush hush'' var.
Son albümlerinden bu yana çıkardığı şarkılarının çoğu tüm müzik listelerinde ilk beşe giriyordu. Bu şarkılardan bu yaz en çok tutulanı da bizim top5imize koyayım dedim. Gerçekten çok güzel bir şarkı. Şahsen ben , PCD hayranı değilim fakat ne zaman tvde çıksa oturup dinliyorum.. Yarım saatte 4 ayrı kanalda 6 kere çıktığı zaman bile oldu Ağustos ayı içerisinde.


3-Black Eyed Peas - I gotta Feeling: Sırada B.E.P'nin '' I gotta feeling '' parçası var.Bu yaz Boom Boom Pow'dan sonra çıkardıkları single da Avrupa ve USA listelerinde ilk onda.
Videosunu izlerseniz, David Guetta'yı da görebilirsiniz bu arada (: ..


4-Shakira - She Wolf: Dört numarada Shakira'nın son albümünün ilk single'ı '' She Wolf ''u görüyoruz.
Şarkı klasik Shakira parçası gibi geliyor kulağa fakat videosunu izlediğinizde,'' Shakira aşmış! '' diyebilirsiniz. Klip bildiğimiz Shakira stil dansla başlıyor fakat devamı pek de öyle olmuyor. Ya da bana öyle geldi..


5-Gossip - Heavy Cross: Vee listemizi Gossip grubunun '' Heavy Cross'' singleıyla kapatıyoruz. Tarzıyla ve müziğiyle çok farklı olan bu grup bu yaz bu şarkısıyla kendini sevdirmeyi başarmış görünüyor. Bana sorarsanız şarkıyı ilk dinlediğimde pek beğenmemiştim.. Çok farklıydı ama TVde ha bire tekrar tekrar çıkınca ve siz de dinleyince bir müddet sonra dilinize dolanıyor (:
...

İşte böyle.. (: Üzülerek söylüyorum ki 2009 yaz sezonunu da kapattık.. Keşke hiç bitmese diyesimiz geliyor fakat her güzel şeyin bir sonu vardır (: .. Kış da güzel ya.. diyerek kendi kendimizi teselli edelim bari..
Sonbaharda görüşmek üzere (: ..