8 Ağustos 2009

Ayça Şen

Bu kadını seviyorum ben yaa..10 parmağında 10 marifet insanlar var ya hani..İşte, benim gözümde onlardan biri bu..Her yerde karşıma çıkıyor son zamanlarda..Keyifle- beğenerek takip ediyorum..

Mesela kitabı Hırs ve Ceza..İki gündür elimde ve çok severek okuyorum..Bitmesin diye her satırın üstünde duraksayarak okumama rağmen, korkarım bugün akşam bitecek :)
Kitabını bıraktıktan sonra hooop bilgisayarımdan albümünü açıyorum..Astronot adında değişik bir albüm..Bir haftadır dinlediğim tek şey o..Henüz tüm şarkıları tam dinleyememe- hangisi hangi şarkı ayırt edememe rağmen “her parçası güzel albüm”lerden biri olduğunu iddia edebilirim.."Sahne performansı kötü ama bunun ıyy" deniliyor..Bana ne? Zaten kendisini gidip izleme gibi bir düşüncem yok..Böyle dinlemek bana yetiyor şimdilik..Sonrasını bilemem..

Haa..Bir de Radikal’de köşe yazarlığı yapıyor(muş)..Arayıp şöyle bir şey buldum dün gece..Bir çırpıda bitti onlar da..Nasıl bitti anlamadım..Hiç yormayan, bağımlılık yaratıcı bir anlatımı var..Kitabı ve albümü gibi..Keşke yeni yazılarını da bulabilseydim (2008-Mayıs’a kadar olanlar var burda)..Ama Radikal’in berbat arşivi yüzünden pek ulaşmak nasip olmadı..Salı, Çarşamba, Cumartesi günlerini iple çekeceğim artık..Bu “güzel değil ama şirin” tanımına inanmamı sağlayan ablamız için..
İçim dışım Ayça Şen anlayacağınız..Bir tek kendisini asıl mekanı, radyo programında izleyemedim/izleyemeyeceğim..Sabahın 7’sinde..Yuh..Kim kalkacak o saatte..

Ve hakkında son bir bilgi..Kendisi de bir blog yazarıymış galiba..Spor ve edebiyat dünyalarından birkaç kişinin blogu olduğunu biliyordum da, müzik dünyasından bildiğim kadarıyla -yamuluyorsam düzeltin- ilk meslektaşımız(!).. Bi garip geldi şimdi..Blogun adresini bilen var mı acaba? Dedikoduyu okuduğum yerde adres yazmıyor maalesef..Söylene artı rep martı rep... ne bulursam göndereceğim..Çok merak ettim.. Bu yazıyı da burada bitirirken size albümünün ilk klibi “oryantal” ile başbaşa bırakmak istiyorum..Kendisi gibi klip de çok şirin..Ayça’yı geç buldum, erken kaybetmem inşallah :)