13 Ağustos 2009

Google Abla - Panda Abi

Yaklaşık 1-5 aydır bir istatistik sitesine üyeyim..Sitenin bir özelliği de Google’dan gelen kişilerin blogunuza neleri arayarak geldiklerini göstermesi.. Google'dan buraya birilerinin geldiğini hiç tahmin etmezdim* ama çok ilginç aramalarla gelenler var..Ben de bazı aramaları sizlerle paylaşmak istedim..Hem de müşterileri memnuniyeti için bir Güzin Abla bir Şaduman Abi tadında soruları yanıtlayacağım..Umarım onlara bir yardımım dokunur :)

göğsümü nasıl büyütebilirim: ehm..bu konuda bilgili olduğum pek söylenemez..ama ayağınız alışsın diye birkaç naçizane öneri saçmalayacağım..elektrik süpürgesi ile çekmeyi deneyin mesela..sonraa..bol bol kilo almaya bakın..aldığınız kilolar belirli bir oranda göğsünüze de yansıyacaktır..olmadı çiçek sular gibi günlük olarak sulayın..belki büyür..ama sakın spam mail olarak gelen “şu kremle şu kadar büyütün” önerilerini dikkate almayın..benim önerilerim bile daha gerçekçi çünkü...en iyisi bir doktora görünmeniz..o gerçek anlamda yardımcı olur...

akraba içi cinsel itiraflar: dayım bana çok küçükken “aç bakayım şeyini” demişti..çok utanmıştım..bu sayılır mı?

kuzenim cinsel konu itiraf: bir kere de kuzenim “kuş ötüyo mu kuş?” diye sormuştu..onda da çok utanmıştım..

çıkma teklifi kabul eden bir bayana ne denilmeli: “çok teşekkür ederim Şulecan..benim hiç sevgilim olmamıştı daha önce..çok merak ediyordum nasıl bişey diye..bir merakımı daha giderdin..Allah senden razı olsun..ne muradın varsa versin..sevgililik dönemimiz boyunca elimden gelenin en iyisini yapacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum..şimdi evlere dağılalım mı?”

www burun icinde cikan sivilce tehlikelimidir: sanırım değildir..ağzının içinde sivilce çıkan adam tanıyorum..gayet de güzel yaşıyor..ölürse ben sana haber ederim..yalnız burnunu temizlerken patlatmamaya dikkat et..çok pis acır..

bileklik takmak erkek adamı bozar mı: bu konuda da pek bir yorum yapamıycam..konunun bileni müge var..bayaa bir süre önce gazıma gelip moda blogu filan açmıştı..kendisine bi sor istersen..evet..o bilir..

kemeri t shirt üstüne takmak: hadi canım..sen de mügeye..

azdır beni: benden bunu isteyeceğini pek sanmam..cinsellikten soğursun valla..yanlış anlama..senden değil benden kaynaklanan bir sorun..beceremem yani..arkadaş kalalım.

pipini gösteren kız videoları: ahh ahh..bir insan hem pipi diyecek kadar saf olup, hem de pipi gösteren kız videoları arayabiliyormuş..en sevdiğim arama şeysi bu..kıyamam sana..seni hanimiş hanimiş diye sevmek istiyorum..

marilyn manson emma müzikali nasıl olacak: emma ile konuştum haberler iyi... güzel olacak güzel...

sünger bob,un en iğrenç resimleri: ne yapacaksın bu resimlerle? Sevgilin sünger-bob hayranı da bu resimleri ona gösterip “bak asıl hali bu onu makyajla şirinleştiriyorlar” mı diyeceksin? Eğer öyleyse şunu söyle sevgiline..Sünger bob “yıkanınca kilo alıyorum” diye hiç yıkanmıyormuş..O kadar pismiş..Çekimler yapılırken görevliler koku yüzünden burunlarını tıkamak zorunda kalıyormuşşş..

haykoya benzemem için ne yapmalıyım: “montla s.ç”..ne biliyim ben hallah hallah..git haykonun imacmeykır’ı ile konuş..

şimdi ben sevgilime ne yazayım: o sevgilinle-senin aranda bişey..ben karışamam..ama yazacak bişey bulamadıysan “naber canım” yaz...oradan doğaçlama bişeyler çıkar..

kuzenim benle evlenmek istiyo: kuzenin daha küçük bir çocuksa sorun yok..”evlenelim” de geçsin..çocuk adı üstünde, büyütülecek bir mevzuu değil..ama o döneminin üstünden yıllar geçmişse kuzenini elinden tuttuğun gibi bir psikologa götür..Bazı problemleri olabilir..”eskiden Anadolu’da çok yaygındı ama” diye kendinizi savunmaya kalkmayın bana..Kuzenle evlenmek ne demek?

parktaki kiz bana bakiyordu: nereye bakacaktı? Bir yerlere bakmak zorunda..Parkta gezerken gözlerini mi kapatacak??

k: alfabemizin 14. harfi..sert sessiz harf grubuna girer..jden sonra lden önce gelir..

gayim lan: olabilir..cinsel tercih meselesi sonuçta..sanal aleme bu kadar celallenmene gerek yok.. bi sürü blog yazarı vardı gay olan(hatta Gayyor, Nahkar, Gaykedi, -sınavlarından ara verebilirse- Kaçakgay hala yazıyor)..Hiçbirinin bir kere bile gay oldukları için sinirlenip-bağırdıklarını görmedim..senin sorunun başka bence..

msn de kız soydum-msn de kız soydum :D: afferin canlarım afferim..bunu bizimle paylaşmanız ne büyük bir incelik(!)..

nixe ne demek: denizkızı demek bildiğim kadarıyla..

konyada şarkı söyleyen teyze: sanırım aradığınız kişi “kanuniye teyze”..bir de böyle aratın..

yemekteyiz oyna kendin yemek yap: yaa mahalleden 5 arkadaş buluşun işte..Önce siz çağırın onları yemeğe, sonra onlara gidin filan.. Çok zor değil ortamı oluşturmak..Hatta mahalle günlerinde de oynayabilirsiniz bu oyunu.. Ama dikkat edin kavga çıkmasın..

bücübücü oyunu: öhm..ee şimdi..ee..hmm...nasıl bir oyun bende merak ettim..bir de ben arayım google’da..

barış manço cimri miydi: cimri değil de tutumlu diyelim biz ona..

çabuk bıkma hastalığı: onu ben uydurmuştum birkaç zaman önce..böyle bir hastalık hiç bir zaman olmadı..bahane bulmaya kalkma kendine..

harun tekin sevgilisinden ayrıldı mı: kendisine iletirim..

Adeta bir fiyır faktör, adeta bir sörvayvır falan: ?!

güye bastı evi nasıl kurtulcam : söylediğiniz şeyin güve olduğunu farzederek en garanti yöntemi öneriyorum: evi yakın..Tabii bu işin maliyeti biraz fazla ve başınızın belaya girme olasılığı oldukça yüksek...Alternatif yöntemlere yönelebilirsiniz bu yüzden..Mesela bir takım kimyasal ilaçlar satılıyor..Onları deneyin..

ankarada eds den ceza yiyen var mı: var ya da yok ne değiştirecek? lütfen trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım..

aslında hiçbirşey yok: felsefe yapmak için uygun bir yer değil burası..gelin başka bir yerde sizle bu konuyu enine boyuna tartışalım (ps: felsefeyi sevmeniz hoşuma gitti)..

çıkma teklifini kabul etmedim küstü: ah canım ya..bu kadar düşünceli birlerinin olması beni sevindirdi..üzülme sen..şöyle düşün..sen onu reddetmeyip evet deseydin, bir süre sonra ayrılacaktınız ve sana daha beter küsecekti..böyle olacağını biliyorum, çünkü o kişi sadece kendini düşünen egoistin teki..”beni reddetti” diye küsmek başka neyin açıklaması olabilir?

dallama: aşkolsun google...hakkımda böyle mi düşünüyosun? Bir tane göndersen anlayacağım..1-2 güne bu aramayla adam gönderiyosun..Sensin dallama...Allah belanı versin..

ibne panda: suyunu çıkarma istersen gugıl..

sana fincan firlatcam: niye lan? Fincan fırlattıracak kadar sinirlendirecek ne yaptım ben sana? Lütfen sakin olalım..sinirlerimizin geçmesi için hep beraber sayıyoruz..biir..ikiii...

not: sevgili “hayvan ve insan çiftleşmesi” ve onun türevi aramalarla gelen 40küsür insan..lütfen..burada öyle bir şey yok..lütfen...her gün gelmekten vazgeçin..Hem hayvanların “çiftleşmesi” niye bu kadar cezp ediyor sizi?

Hoff..Sonunda bir yazının daha sonuna geldik..Sandığımdan daha zor oldu bu aramaları seçmek..En az bunlar kadar ilginç aramalar var..Bu uzun yazıda birçok hata yapmış olabilirim..Kontrol etme şansım olmadı..Şimdiden hatalar için hepinizden özür diliyorum..Bitti :)
*bir blogda, sadece yazılara eklediğimiz etiketlerle google’da aranabileceğimizi okumuştum..bizde de hiç etiket yoktu..bu yüzden google aramalarından bloga gelen olmadığını zannederdim..bu vesileyle belirteyim..öyle bir şey yokmuş..