29 Eylül 2009

Aramaya İnanmak...

çok güzel TEN resimler
erkekle kızın çiftleşmesi (tamam...”insan ve bilumum hayvan” veya “hayvan ve hayvan” çiftleşmesi arayan (ki belirtmek isterim, hayvanlar arasında yok yok, ne kadar çok “hayvansever” var ülkemizde) insanları bir nebze(!) anlayabiliyorum ama bu ne demek ya?)
aldatma fotoğrafları arıyorum
cok cirkin bayan resimi
yalancı şerefsizler avril lavigne bekar (oha abi ya..adam resmen kin yapmış...anlayamadığım google’a niye bağırıyosun? Suçu günahı ne çocuğun?)
sünger bob pipisi
doğum gününde erkek arkadaşıma yazabileceğim mektup
fakir insan laik olur mu (?!)
pipini gösteren kızlar (geçen yazıda belirtmiştim "pipi-kız" ilişkisi hakkında görüşlerimi..bu arama ile buraya düşen 4 güzide insan daha oldu)
msnde soydugum kızlar (zaten Microsoft işi gücü bıraktı senin soyduğun kızların listesini tutuyor- internete yüklüyor..belki bir gün ararsın diye)
kızlar nerelerine elenince zevke gelirler
her şeyini gösteren kız video ("herşey" nasıl bir şey ya?)
dallama x6 (bak küfür edicem)
durmuş ali bir salağın önde gideni
alacakaranlık filminin ödüllerinin verilişinin videosu
fatih ürekle birlikte söyleyen rapcilerin adı ne
panda diye hayan varmı (ben uydurmadım herhalde)
benim sawyer\'in neyim eksik komik (???)
soyvarvır
pamuk prenses masalının geçtiği ülke neresidir
abla pipi var
godoş ne demek
götü yamuk panda
arkadaşımın karısıyla konuşuyorum (konuşmak kötü bir şey olmasa gerek)
adadan kurtulma filmleri (bu filmlerin yapımcıları ne hissediyor ki..sen milyon dolarlık filmler yap- o kadar emek harca; sonra filmin "adadan kurtulma filmi", "hapisten kaçma filmi" gibi tırt isimlerle anılsın..sinemadan soğurum şerefsizim)
abi abla kavgası oyunu
hanimiş pipi
kalbini kırdım abi kıza ne demeliyim (google'la dertleşmek?)
kelimelerin özenle seçilmesi üzerine laflar
on dakikalık at çiftleşmesi (5-6 değil illa 10 dakika olacak?)
facebook ta paylaşabileceğin video (facebookta zırt pırt video paylaşan adamların videoları nereden bulduklarını öğrenmiş olduk böylece)
tokatta kac tane alevi var

evet..son bir ay içinde google'dan gelen aramaların bir kısmı böyle (çok küfürlü olanları -fazla yok zaten- traşlamaya çalıştım)..hepsini tek tek açıklamaya zamanım yetmedi maalesef..açıklamadıklarım ile ilgili yorumları size bırakıyorum..hadi öptüm bye.. (Biterken çalan birşey yoktu..kendinize iyi bakın efendim...)

23 Eylül 2009

Mtv Video Müzik Ödülleri '09


Biraz geç oldu ama ancak yazabildim..
Kısaca o NewYork'ta düzenlenen gece hakkında bilgiler verelim..

İlk ödül En İyi Kadın Sanatçı Videosu dalındaydı. Kazanan Taylor Swift oldu. İzleyenler bilir, ilk ödülün verilişi biraz garip oldu. Kanye West oturduğu yerden kalkarak '' Bu ödülü Beyonce hak ediyor '' gibisinden bir şeyler söyledi ve Taylor hiç bir şey diyemeden yerine geçmişti.
Ben bir kaç yıldır bu tür ödül törenlerini takip eden biri olarak Kanye'nin hareketine şaşırmadım,daha önce de buna benzer bir şey yapmıştı zaten.

Sonra, En iyi Rock Videosu katagorisinde o gece sahne alan Green Day grubu ödül aldı. Bu katagoride gerçekten hak edenin kazandığını düşünüyorum..

Beyonce,Britney Spears gibi adayların yer aldığı En İyi Pop Videosu ödülünü Lady Gaga kazandı. Bahsi geçen video Poker Face'di ve Lady Gaga'nın tüm videoları gibi o da bir numaraydı.

Sırada En iyi Erkek Sanatçı Videosu vardı. Ödülü açıklamak üzere çağıran iki isimden biri, bu katagorideki adayların hepsinin birbirini çok iyi tanıdığını,tıpkı bir aile gibi olduklarını ve ödülün onlar için bir yabancıya gitmeyeceğini söylemeye çalışırken, seyirciler tepki göstermişti. Ben bu tepkiyi adaylardan Kanye West yüzünden alındığını düşünüyorum. Gecenin başında Swift'e yaptığı şaka (!)nın sonucu olarak yani.. Her neyse kazanan T.I oldu.

En İyi Hip-Hop Videosu bölümünde moonmani Eminem ''We Made You'' videosuyla kaptı.

Gecenin en önemli ödülü ,'' Yılın En iyi Yeni Sanatçısı '' ödülünü, Lady Gaga aldı. Bu gece aldığı ikinci ödülüydü bu ve gerçekten çok sevinmişti. Bunu yüz ifadesinden anlayabilirsiniz. Yüz ifadesi demişken,izleyenler bilir, Lady Gaga'nın o gece giydiği kıyafetler hep onun yüzünü kapatıyorlardı ve bu ödülü aldığı zaman Lady Gaga,ödülünü Eminem'e tutması için uzattı ve kıyafetinin başını kapatan kısmını çıkarmıştı.

Ve son olarak '' Yılın Videosu'' ödülünü Beyonce aldı. Beyonce sahneye çıktığında, ilk önce herkese teşekkür etti ve hemen sonra '' Ben ilk defa Destiny's Child'da aday olduğum zaman havalara uçmuştum. Ve şimdi Taylor'ın gelip bu anın tadını çıkarmasını istiyorum'' diyerek Taylor Swift'i sahneye çağırdı ve sözü ona bırakmıştı. Bu bir nevi ondan özürdü bana göre. Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Beyonce'nin bu hareketi çok güzeldi..

+++

Bu arada Jay-Z ve Alicia Keys Empire State Of Mind parçasıyla,
Pink Sober'ı ile,
Green Day Eat Jesus Nowhere ile,
Lady Gaga Paparazzi ile,
Beyonce Single Ladies ile
Ve Muse da yeni singleı Uprising ile o gece sahne aldılar.

Alacakaranlık serisinin ikinci filmi Yeni Ay'ın fragmanı ilk defa yayınlandı.
Aynı zamanda törenin açılışı ve kapanışı da Micheal Jackson'ın This is It belgeselinin fragmanıyla yapıldı.
MTV Video Müzikleri '09 Micheal Jackson'a armağan edildi..

20 Eylül 2009

Bayram?!

İyi Bayramlar :)

7 Eylül 2009

Doğmamış Çocuğuma Mektuplar

Sevgili Evladım;
Kusura bakma, uzun zamandır sana yazamıyorum..Malum..İş güç- ders mers filan..Sevgili baban bugünlerde çok yoğun maalesef...Bırak sana vakit ayırmayı, kendime ayıracak vaktim yok..Böyle bir durumda sana nasıl yazayım bencil eşşoğleşşek..sus konuşma! öhm..Eminim ki senin de böyle zamanların olacak..Ve yine eminim sana "ohh öğrenci olmak ne güzeldi, dert yok sorun yok, daha fazla çalış evladım, ben senin zamanındayken..." diye başlayan cümleler kuracağım.O zaman bu mektubu alıp bana gösterebilirsin..Büyük ihtimal "montaj bu", "artık devir değişti tabii Çelik'te değişti" ya da "Galatasaray-Fener maçı kaç kaç ya?" diyerek seni yalanlayacağım, ama burdan da olsa söyleyeyim: "Seni anlıyorum..O aşamalardan ben de geçtim"...Ohh..Çocuğunu anlayan sevecen baba imajını da ilk paragraftan verdim..En azından bu mektup bu işe yarasın..Okuduktan sonra direk çöpe atma yani..Hiç olmazsa geri dönüşüm kutularına at..Ağaçlar bizim geleceğimizdir (çevreci baba profili de tamam)...

Konuyu dağıttık yine..Ne diyordum?...Hah..Sana yazamamamın bir diğer nedeni de yazacak konumun kalmaması..Daha adını bile bilmeden bu kadar mektubu yazdığıma dua et..Başka ne yapabilirim ki? "Annenizle nasıl tanıştım?" diye ecnebi memleketlerin birinde bir dizi var..Oradaki gibi annenize giden yolu* da yazamam sana (*o dizideki yol çok uzun bu arada, en az 1550 mektup çıkar, belirtmeden geçmeyeyim)..Çünkü her son sınıf öğrencisi gibi, geride kalan 3 yıl boyunca tüm sevgili kaynaklarımı tüketip "bu seneyi boşver hacı, hele bir üniversiteye gideyim yapacağımı(!) yaparım(!)" diye kendimi kandırma moduna yavaş yavaş geçmekteyim..Kulübü ile 1 senelik kontratı kalmış, başka kulüplere yelken açmayı bekleyen futbolcu gibi hissediyorum lan kendimi..Ne olur ne olmaz diye zor günler için sakladığım bir-iki aday adayı dışında elimde hiçbirşey yok..Onlarla da pek uğraşacağımı sanmıyorum..Bırakayım onlar harekete geçsin di mi?

Yani anlayacağın..Bu durumda sana anlatabileceğim "derste Osman amcanla şunu yaptık", "bugün mat-2'den şu konuyu çalıştım" gibi şeyler..Onlarında pek reyting alacağını zannetmiyorum..Bu arada Osmancık çok iyi bir çocuktur..O'nun gibi tiplerle gezmende hiçbir sakınca görmüyorum..Burak amcan hâlâ yasak ama..Bir de İhsan dayın gibi ultra-geyik tipler var..O zamana kadar yasaklamadıysam onları da yasaklıyorum..Sus konuşma..İhsan dayına güleceğine otur dersini çalış..Ben senin zamanındayken...öhm..pardon..Daha zamanı vardı di mi? Bir gelecekten bir geçmişten bahsedince karıştırdım bir an..Milyon dolarlık yapımlar bile işin içine zaman atlamaları girince saçmalıyorsa benim saçmalamam bir hayli normal..Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim..Gelecekte modern-espritüel(!) babalar gibi "saç malanmaz taranır" esprisini yapmaya başlarsam çekinme, vur beni...Mahkeme de bu mektubu göstererek beraat edebilirsin..Hakim bey, vurulmayı kendim istedim; çocuğun bir suçu yok...

Sevgili evladım..Yine hiçbirşey anlatamadan mektubun sonuna geldik..Anlatacağım çok önemli(!) konuları başka mektuplarda anlatırım artık..Seni daha fazla sıkmak istemiyorum..Şimdi arkadaşlarına gidip "öff benim babam ne çok konuşuyo yeaaa" diye dedikodumu yaparsın..Terbiyesiz herif ben seni gidip ona buna anlatıyo muyum? Neyse..Yaklaşık bir 15-20 yıl sonra görüşmek üzere(30küsürümden önce gelme lütfen)..Annene selam söyle..Kardeşini -varsa- gözlerinden öp..
Sevgilerimle...
Baban


Alakasız Not:Bu "mektup" bir süreliğine son yazım belki de..Bundan sonra pek fazla yazamayabilirim..Evcil Panda bir süreliğine Nixe ve Yasemin Abla'ya emanet olabilir..Yine de sizi takip ederim diye düşünüyorum...Sadece ikisini bir arada (oku-yaz) yapabileceğimi sanmıyorum...Yeniden görüşebilmek dileği ile...kendinize iyi bakın efendim...(kesin son mon değil ama..bakarsın 2 gün sonra yeni bir yazı filan olur..bilemiyorum..dramatik birşey olsun istedim sadece, o da olmadı gibi sanki?)(Foto)

3 Eylül 2009

Ç.K. 6

[*]Uzun sayılabilecek bir aranın ardından yepyeni bir "ordan oraya" yazısı ile karşılarınızdayım..Hiç geciktirmeden resimle başlayayım..Böyle bir kedimin olmasını istiyorum ben yaa..Ne şirin bişey eşşoğleşşek..Gözleri Benjamin Linus Benjamin Linus bakıyor..Adı Kira herhalde..Ben olsam adını "Ben" koyardım..KEDİ BENJAMİN...ehehe

[*]Bir gün bir çılgınlık edip http://www.feysbuk.com/ adresini satın almak istiyorum..Büyük ihtimal facebook'u tiye alan geyik sitesi gibi birşey yaparım içine..Fikri bir bulayım (rectoa yardııım! :)) hemen satın alma işlemlerine başlayacağım..valla bak..İşallah ben güzel bir fikir bulana kadar kimse satın almaz..(-ooehh..inşallah satılmaz diyorum, yaptığım işe bak..herkesin görebileceği bir yere bunu yazıyorum)

[*]Geçtiğimiz günlerin birinde çok büyük bir salaklık sonucu patates cipslerinden çıkan "bilmem ne patates cipsi ile milyonlarca kontör bedava" kartını kullandım..Salaklık diyorum, çünkü bugüne kadar gördüğüm en muhteşem kazıklama kampanyalarından biri...Zaten kodu gönderme bedeli 4 kontör..Ondan sonra da verdikleri kontörü geri alabilmek için uğraşıp duruyorlar..Yok "şunu yaptık iptal etmek için İPTAL yaz şunaşuna gönder" yok "telefonunun melodisini değiştirdik iptal etmek istersen şunu yaz ücreti 2 kontör"...sürekli mesaj gönderiyorlar..Ayrıca bu kontörleri sadece turkcell için aramalarda kullanabiliyorsunuz -sms bile gönderilemiyor-..İlk aramanızda da -nasıl bir tarife ise artık- birden bitiveriyor bu "büyük hediye"..süper kazık, bravo!

[*]Kazık demişken, Ttnet diyorum başka bişey demiyorum..Onun kazıklarını hepimiz biliyor ve yiyoruz zaten...

[*]CSI:NY ne kadar gıcık bir dizi yaa..Ne zaman denk gelsem kulağın içinden çıkan kir-ayakkabının altındaki vişne lekesi gibi şeylerle katil yakalıyorlar..Bugüne kadar çözemedikleri bir cinayete rastlamadım..Adamların hepsi çok bilmiş über insanlar..Hepsi her konuda uzman..Bilemedikleri hiçbir şey yok maaşallah..İnsan bir süre sonra katillerin bu ekibi alt etmesini istemeye başlıyor..Bir günde bir suçlu yakalanmadan kaçabilsin be...

[*]Zencilerin yarıştığı her alanda başarılı olmasını hazmedemeyen bir beyazım..Yüzme ve tenis dışında adamları altedebildiğimiz hiçbirşey yok..İnsanın zorla ırkçı olası geliyor..Bi zahmet şu kahrolası zencilere günlerini gösterelim lüften...(white power!)

[*]Ünlü bir sanatçının ölümünden sonra ağlayan, sinir krizi geçiren, şarkılarını her duyduğunda "o ölmeseydi ben ölseydim" der gibi hareketler sergileyen insanlara zaten gıcıktım, Fırat Budacı'nın da gıcık olduğunu öğrendim; artık bizi kimse tutamaz...Teşekkürler Fırat...

[*]REKLAMLAR:Burger King'in tavuk konseptli reklamları ne kadar salakça reklamlardır.."Ehehe nası da kandırdık davukları, kestik yedik hepsini hacııı" gibi bir ifade ile bize tavuk-burger satmaya çalışıyorlar..Büyük ihtimal tavukburger seven kişiler bile reklamı izleyince ürünü almaktan vazgeçiyorlardır..(Ben mcdonalds'ın yerinde olsam bir karşı kampanya başlatır "biz hayvanları seviyoruz, bu sene şu kadar hayvanı koruma altına aldık..ayrıca "birileri"ne inat pirinçten menü yaptık: hayvansever-yeşil menü; tavuklara özgürlük" gibi şeyler söylerdim..kesin yararlanırdım bu salaklıktan :) )

[*]Turkcell ise kendilerinden görmeye pek alışık olmadığımız bir başarıya imza atıp, çok sevilen "Hidayet dansını" yeni reklamlarına da taşımışlar..İlk reklamın aksine Hidayet uzuun uzuun dansediyor..çok şirin ehehehe..Bence bu dans diğer reklamlarla devam etmeli..Mesela bir sonraki reklamda Hidayet 3g'li bir telefondan takım arkadaşlarına bu dansı öğretsin :)

[*]Şunu söylemeden de geçemeyeceğim..Jimmy Fallon Beyaz'a, Conan O'brein da Okan Bayülgen'e benziyor mu ne? Nerden bu fikre ulaştım bilmiyorum ama, acayip bir şekilde bu insanları birbirine benzetiyorum..

[*]Tugay Kerimoğlu'nun oynadığı vodafone reklamından sonra anladım ki Tugay'ı yolda görsem Türk demem..Resmen bir İngiliz olmuş adam..Kalıtım 0 - Çevresel faktörler 1.

[*][*]Logo konusuna değinmek gerekirse...Sevgili tobi'nin blogundan gördüğüm bir resim üzerine paintte yaptım..Ancak bu kadar olabildi.."Ben daha güzelini yaparım" diyen arkadaşları mail adresime bekliyorum..Kenarda köşede bir yerlerde var adresim..(ayrıca dün tobinin doğum günüydü(müş), onun da doğum gününü kutlarım; iyki doğdun pastaaa, iyki doğdun pastaaa, mutlu yıllar pastaaa :):) )

Biterken Cenk ve Erdem Beyler'den Düt-düt çalıyordu(Foto)